U današnje vrijeme jako često čujemo neki događaj ili vijesti koji nas nasmije jako do suza. Posebno ako su u pitanju djeca, najmlađi koji koji su toliki iskreni i onda “provale” nešto, a njima je to sasvim normalno, ispravno i tačno, a ostatak to shvati kao legendarnu šalu, koja jako brzo putuje i osvoji društvene mreže. 

Danas imate eksluzivnu privilegiju čuti jedan jako genijalan odgovor ili kako mi to nazivamo biser jednog dječaka koji je bio gost emisije koja je ujedno bazirana na tom konceptu da se maloj djeci postavljaju pitanja o određenim osobama ili pojmovima, a da oni pokušavaju na svoj jedinstveni način kao djete odgovoriti i pokušavati objašnjavati značenje tih pojmova pred kamerama i ljudima koji to snimaju.

Poznato vam je kako su djeca koja su učestvovala u tim emisijama, znala dati takav odgovor i objašnjenje da su postali pravi hitovi na internetu, a takav je slučaj i sa dječakom iz današnje priče.

U poznatoj emisiji koja se zove “Kefalica” producenti su odlučili da postave djeci pitanje “Kako se zove čovjek koji je na vlasti u Srbiji?”. Tako se naravno našli puno zanimljivih odgovora koja su djeca dala, i svi su oduševljavali, ali je jedan posebno bio zanimljiv i iskren i uspio je  oduševiti i privući pozornost kompletne publike i ljudi iza kamere, tako da nije preostalo ništa drugo nego da taj odgovor podijelimo i sa vama u ovom našem članku. Jednostavno to smo morali. 

U nastavku možete pogledati i video snimak dječaka koji se nalazi ispod ovog teskta, da i sami možete saznati, i vidjeti kako je to jedan dječak svojim jako jednostavnim odgovorom uspio oduševiti cijeli region.