Voditeljica jutarnjeg programa , Dea Đurđević , nakon što je dožijvela tešku nesreću u kojoj joj je autobus u potpunosti povrijedio ruku ,redovno ide na terapije kod fizioterapeuta , kako bi se u potpunosti oporavila od povreda.

Prilikom posljednje terapije na kojoj je bila , Dea se fotografisala bez zavoja na ruci i sada prvi put nakon nezgode pokazala kako izgleda ruka koju joj je u stravičnoj nesreći autobus otkinuo , a koja je zatim brzom reakcijom ljekara uspješno operisana i spašena.

Dea je fotografiju svoje ruke objavila na svom Intagram profilu. Svi su odmah primjetili da Dea ne skida osmjeh sa lica. Voditeljica je bila vidno raspoložena , a kao što je i sama u više navrata izjavila optimizam je nije napuštao ni kada je prolazila kroz najteže trenutke. Dea je na svoju fotografiju na Instagramu dobila samo pozitivne komentare i riječi pojdrške. Inače , tokom cijelog ovog perioda oporavljanja Dea je imala ogromnu podršku porodice  , prijatelja i radnih kolega ali i pratioca na društvenim mrežama , što joj je jako pomoglo.