David Dragojević, brat Dejana Dragojevića, imao je nedavno gostovanje u emisiji Ami G Show, a potom se odmah oglasio na društvenoj mreži Instagram nakon prikazane emisije.

On je izjavio za vrijeme gostovanja u toj emisiji da ne podržava Dejanovu vezu sa Dalilom nakon svega što je ona uradila, da će za Dejana uvijek biti tu kad izađe iz rijalitija.

Na Instagram story je danas podijelio Dejanovu sliku, napisao je riječi sljedeće:

– ne znam zbog čega, ali se nadam da ću ovaj osmijeh vidjeti, da će se iz košmara konačno probuditi.

Sada nama ostaje da vidimo da li će produkcija na kraju oovu poruku da proslijedi Dejanu.

Inače, podsjećamo vas kako se Dejan posvađao sa svojim bratom i majkom upravo radi Dalile. Dok oni nisu bili za njegovu vezu sa Dalilom i od prije, i dok nisu podržavali; Dejan je bio na strani Dalile i posvađao se sa svojom cijelom porodicom.

S njima nije ni pričao, ali majka Biljana i brat David su uvijek bili uz Dejana, gostovali su čak i u nekoliko emisija vezanih za Zadrugu pet gdje su davali svoje mišljenje vezano za sve. Nama ostaje da vidimo šta će se tačno deššavati kada napusti rijaliti Zadruga.

Da li će se pomiriti sa svojom porodicom ili neće… Svi su dobro upoznati sa situacijom sa Dragojevićima.
Dejana je prevarila njegova supruga Dalila sa Filipom, a sad je opet navodno u šemi sa Filipom, koji je ostao sam nakon što je Maja Marinković izašla iz emisije radi diskvalifikacije.

Da li vi pratite ovo?