Poznati pjevač Darko Lazić je pokazao svoje novo izdanje na bazenu gdje je uživao sa svojim sinom.

Dakle, pjevač je poslije operacje želuca i više nego zadovoljan svojom kilažom, dok se izvor blizak pjevaču požalio da će Darko ioak morati na zatezanje kože kako mu višak na tijelu ne bi smetao u budućnosti.

Ali, Darko ipak sad za sada višak na forografijama prekriva.

– Darku visi koža i to mu poprilično smeta, pa je odlučio da je zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima nevjerovatne 72 kile?! Uspio je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati tijelo kao nikada prije – ispričao je izvor blizak folkeru jednom prilikom za medije.

– Kazao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet da radi i jednu. Muka mu je od doktora. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću prije dvije godine. Ali ovo žarko želi da uradi, zato što hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut – priča izvor.

Moramo podsjetiti da je Darko istakao da je prezadovoljan operacijom smanjivanja želuda i da se poslije toga osjeća kao potpuno novi čovjek.

– Kilogrami su mi predstavljali veliki problem zato što nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma, a ni krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa doktorima i oni su mi kazali da je najbolje rješenje da smanjim želudac. Cijeli zahvat je prošao bez problema, imam samo par malih rezova na stomaku – rekao je Lazić prije par mjeseci.