Poznati srpski pjevač Darko Lazić , je više javnosti poznat po svojim skandalima i aferama , nego po pjevačkim sposobnostima i svojim hitovima. Nekada su za njega smatralui da će biti nasljednjik Šabana Šaulića , ali ga je život odveo na sasvim pogrešnu stranu.

 

Darku Laziću je posljednjih nekoliko godina sve krenulo nizbrdo. Počeo se kretati u lošem društvu , pa je zbog toga trpila i njegova karijera. Poznato je da je Darko doživio tešku saobraćajnu nesreću , iz koje je jedva izvukao živu glavu , ali na svu sreću Darko se oporavio , i nastavio sa svojom karijerom.

Naime , Darko je posljednjih nekoliko mjeseci , odlučio da svoj život iz korjena promijeni. Počeo je raditi na svom fizičkom izgledu , jer se njegova prekomjerna težina u jednom trenutku otela kontroli. Darko je uradio operaciju smanjenja želuca , a nakon toga se posvetio zdravom načinu života , kao i treninzima. Nedavno je Darko objavio fotografiju na društvenoj mreži , na kojoj se vidi da je smršao možda čak i više nego što je trebao. Mnogi fanovi su zabrinuti za njegovo zdravlje , jer misle da Darko malo pretjeruje sa naglim gubjenjem kilograma , te smatraju da to može da bude opasno po njegovo zdravlje.