U anstavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o dobro poznatom braku o kojem javnost bruji mesecima , a reč je o onom koji su sklopili Hana Huljić i Petar Grašo . Naime , on je oove godine krunisan u Crkvi svetog Dominika u Splitu , a onda je ubrzo na svet došla i ćerkica Albba . Naime , on je nedavno gostovao u emmisji kod Vesne Dedić , te je goovorio o detajima iz veze sa suprugom , pa su mnogi na neki način izvukli neke odgovore na pitanja kojja su javnost mučila , a koja se tiču njegovog raskida sa Danijelom Martinović.

Iako Dnaijelu , svoju dugogodišnju opartnerku nije direktno pomenuo , brak sa Hanom Huljić je bila jedna od tema , te je odkrio koliko je pevaču nedostajalo u prethodnom odnosu . Niaeme , on je na primer upitan da li mu supruga Hana toleriše ono što veććina ne bi s obzirom kakva je priroda njegovog posla. – U principu to morate pitati nju, ali dobro ste to definisali. Ja verujem ako neko ima u startu bazično toleranciju a uz to je ona podpomognuta time da razume posao kojim se bavim onda je život lakši. Jer nije jednostavno ako ne prihvatiš da je neko sa kim živiš odsutan od 30 dana 15 ili 10, ponekad 28 dna odustan, ponekad četiri, ali je odsustvo sastavni deo posla i ona je tu vrlo vrlo stamena i vrlo lagana – objasnio je pevač i dodao da je brak Petra Graša i Hane Huljić u njegovom životu ponovo probudio leptiriće u stomaku.

– Ja mislim da se čovek uvek može zaljubiti ako je otvoren prema životu. To znači da treba verovati u ljubav da bi se zaljubio. Znam da zvuči kliše, ali neki ljudi već u tridesetim godinama kažu mi smo ostarili, evo imamo familiju, evo žena me čeka, dobra je, eno ona moja, ali ona moja, nešto govori… koja ona tvoja to ti je žena, imaš 35 godina, to ti je žena koju voliš, koju si oženio pre sedam godina… Ako se neko odredi u startu da je žena ona moja koja kvoca ne da mu na pivo, a neko sa ženom ide na pivo… E ja spadam u ovu drugu kategoriju bez namere da se pravim ful romantični veliki frajer nego zato što ja želim da imam takvu vrstu odnosa – istakao je Grašo.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here