Već smo prije nekoliko dana govorila o tome kako je popularni folk pjevač Đani i njegova supruga Slađana pred razvodom braka.

DAkle, ona je otišla na odmor u Tursku sa njihovim sinom, snahom i unukom, dok je Đani sve to vrijeme bio u Crnoj Gori. Svjedok iz turskog hotela je naveo da se Slađa svađala sa njim preko mobitela i govorilai urlala kako je definitivni kraj između njihovog braka.

Isto tako neimenovani svjedoci iz hotela su kazali kako se Slađa žalila njihovom sinu kako je Đani fizički mlatretira, da ju je čak i tukao, ali je kazala da je preko svega prelazila te da je sve progutala zbog porodice, njihova tri sina kao i unuka kojeg su skoro dobili.

Ali, da je došlo do neke vrste zahlađenja to je više nego očigledno, a sada se oglasio i sam pjevač Đani Trajković, koji ima pune ruke posla i koji je prije nekoliko večeri imao veoma uspjenu svadbu, a slike njega sa mikrofonom i kako mu je polijepljeno 500 eura na čelu, obišle su sve društvene moguće mreže.

Sada je on za Mondo .rs izjavio da nema šanse da se razvede poslije 25 godina braka, zato što tek sada treba da žive i uživaju u životu, kada su dobili unuke, nema šanse da se rastanu zbog nekih sitnih svađa. A njegovu cijelu izjavu pogledajte na videu ispod: