Radiša Trajkovići oznatiji kao Đani je nedavno dobio unuka Nikolu od starijeg sina Marka i njegove izabranice Nine. Oni su sretni zbog prinove te na svojim društvenim mrežama dijete fotografije i snimke bebe.

 

Baka Slađa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj unuk spava na nejnim grudima te napisala sljedeće: „Moja kruškica najslađa“. A i Đanije nije osto ravnodušan pa je ostavio kometar ispod fotografije: „Znači kad ja nisam tu čuva moje srce“. Porodica Trajković je Miloševo i Ninino vjenčanje obilježila u rugu najbližih a tako i rođenje unuka al nam je Slađa ipak otkrila da je bilo itekako veselo.

-„Super su unuče i snajka sve je proteklo u najboljem redu. Uskoro ćemo biti svi na okupu i neizmerno se radujemo tome verujete. To na je sada najveća sreća. Mali ima žuticu kao što ima i svaka beba soro ali to je normalno. Rijetko koja beba nema..U nedjelju smo svi bili u elmentu pjevali smo proveselili se i popilo se. Svi smo se napili ne samo Đani ja sam se uneredila.Popila sam nekoliko rakija u čast našeg Nikole“ –kazala je Slađa i priznala da je istina da unuk nosi imme Nikola zbog nejnog vanbračnog sina koji živi u Americi.