Popularni pjevač Amar Jašarspahić Gile je vrijedno radio u proteklih godinu dana na novim pjesmama, a kao i ostale njegove kolege, nastupaće u toku cijele sezone širom regiona.

U razgovoru za objektiv Amar se osvrnuo na žiri u muzičkom šou Zvezdama Granda, na privatni život, ali i na razvod koji mu je teško pao zbog djeteta, a prenosimo ostatak intervjua u nastavku:

Veliki si humanitarac, dobijao si veliki broj nagrada i pravi si primjer kako zvijezde treba da se ponašaju, da li misliš da su današnje zvijezde pomalo bahate?

– Jesu, kako da ne i ne samo zvijezde već i ljudi generalno. Kad vidim da se neko poliva šampanjcem, dođe mi da povratim, toga nije bilo nikad, tako da je ovo katastrofa. Što se tiče humanitarnih akcija, uvijek sam za to i nastaviću da pomažem ljudima uvijek.

Dok je bila u Zadruzi rijaliti učesnica Nataša Radan je pričala da si prevario ženu s njom, da li ste bili u šemi ili ne?

– U kakvoj šemi, u slikarstvu? Slikala se kod mene u krilu, kao i svaka peta, nigdje veze zaista. Znamo svi kakva je ona i šta ustvari želi. Preko mene želi samo popularnost, a i Šaka Polumentu je uzimala u usta, a Šako je jedan veliki gospodin, ali eto, nek se bori ako joj je to ćejf. Jedan veliki pozdrav za Natašu.

Šta misliš o Sadiku Hasanoviću, o kojem se digla velika prašina zato što je pjevao Naseru Oriću?

– To je moj veliki drug i privatno se družimo. Da pričam o tome ne ide, zato što ako ga počnem ili braniti ili napadati, znaš kakvi su ljudi. Taj momak nije iskvaren nimalo, on nije to ni znao, njemu je bilo 11-12 godina i znam da nije imao nikakvu lošu namjeru.