U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se astrologije , te jednog fonomena koji već neko vreme očekujemo , a o kojem smo vam nešto ranije već pisali. Naime, radi se o tome da je pred nama jedan astrološki dan , koji ima jaku važnosti . U 20 : 55 časova, pun Mesec u vazdušnom znaku Vage , tačnije na 28. stepenu , koji nagoveštava test za sve partnerske odnose.

Istaknuto je i da će , pošto je pun mesec u vagi , svako od nas tražiti balans u odnosima. Pun Mesec u Vagi u nama budi potrebu da pronađemo ravnotežu u svakodnevnim odnosima i oslobodimo se frustracija koje su se nakupile poslednjih dana. Naime , radi se i o tome da je svaki pun Mesec pravi izazov , jer na psihloškom planu donosi emotivne krize , te iziskuje donošenje oduka u stanju afekta. Pun Mesec u Vagi će biti kritičan za 4 znaka, a to su Vage, Jarčevi, Ovnovi i Rakovi.

VAGA – Pred nama je period u kojem ćete poraditi na sebi i imati mogućnost da dovedete svoj život u ravnotežu. Imaćete veliku dilemu, pa vodite računa da odluke ne donosite u afektu. OVAN – Pun Mesec doneće velike promene u partnerskim odnosima. Pokušavaćete da pronađete kompromis između onoga što želite i što je ispravno. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti klimav. JARAC – Pun Mesec u Vagi donosi vam klimav period na poslu. Ovo će usloviti promene koje vam možda ne odgovaraju, ali će biti nužne. Očekujte rasprave na radnom mestu. RAK – Pun Mesec stavra vam pordične tenzije i brige. Moguće je da ćete imati prolazne komplikacije oko stana. U želji da pomognete bližnjima zapostavićete svoje potrebe.