• Prošlo je točno pola godine od rođenja sina Miloša Bikovića. Mediji su se naveliko raspisali o Milošu jer je rođen baš na očev rođendan, što ga čini zaista posebnim i lijepim poklonom.

Mladi i uspješni glumac doživio je značajnu transformaciju kada je prigrlio ulogu oca, iako je prvotno vjerovao da to neće utjecati na njega. Ustvrdio je da će se njegova zaručnica Ivana Malić i njihov sinčić Vasilije morati prilagoditi, no stvarnost je pokazala suprotno.

Istini za volju, zanosna odvjetnica i njezin sinčić nisu gubili vrijeme nakon poroda i ispratili su Miloša u Rusiju, gdje je nevjerojatno zaposlen. Od njihova dolaska na to mjesto prošlo je šest mjeseci.

Ne samo da uživaju u uzbudljivom ruskom letu, ležernim šetnjama i nježnim maženjima, već također pronalaze utjehu u luksuznoj udobnosti zadivljujućeg stana koji gleda na hram.
 Vasili se brzo prilagođava Ivaninim i Miloševim navikama, dok se oni opet navikavaju na njegove, i što je najvažnije, svi zajedno rastu i razvijaju se.

Uz svaku njegovu fotografiju koju ponosni roditelji dijele, vidljivo je koliko je narastao. Za proslavu njegove šestomjesečne prekretnice, glumčeve obožavatelje oduševili su kolekcijom fotografija i zadivljujućim kolažem.


Na temelju nekoliko objava na društvenim mrežama može se naslutiti da će sin Miloša Bikovića vjerojatno naslijediti očevu visinu i plavu kosu, a pritom biti vedar i pozitivan

  • Bonus tekst:

Tijekom početka pandemije COVID-19, Snjeguljica je odlučila ukloniti određene namirnice iz svoje dnevne prehrane. Snežana Đurišić postigla je impresivan pothvat skinuvši 21 kilogram uz pomoć svog omiljenog napitka. Dok sam pratio svoju kćer u Sjedinjenim Državama, podlegao sam okruženju usredotočenom na prehranu, što je dovelo do neželjenog debljanja.

Dodatni kilogrami koje sam nosio postali su gorivo koje je zapalilo moju odlučnost, tjerajući me da se upustim u rigorozan dvomjesečni režim. Tijekom tog vremena, moja hrana je potjecala isključivo od sočnih lubenica i njihovog okrepljujućeg soka. Nevjerojatno, ovaj jedinstveni izbor prehrane rezultirao je nevjerojatnim smanjenjem od 21 kilograma. Važno je napomenuti da sam, uz dijete, ostao posvećen energičnom i dinamičnom načinu života.

Kako bih održao svoju fizičku dobrobit, angažiram pomoć osobnog fitness trenera za dva do tri tjedna treninga. Budući da sam se u mladosti aktivno bavio sportom, prioritet mi je očuvanje čvrste i skladne tjelesne građe. Prepoznajući mnoštvo obaveza, Đurišić priznaje da je dosljedno zdrava prehrana izazov, a otvoreno priznaje i svoju sklonost uživanju u slasticama.

S obzirom na brzu prirodu mog posla, moj život je prilično užurban. Posjedujem sposobnost održavanja samokontrole i, kada je potrebno, pridržavam se strogog režima prehrane. Trenutačno je moj glavni cilj jačanje imunološkog sustava, što uključuje uključivanje raznovrsne hranjive hrane u obroke i redovite šetnje. Iskreno cijenim ovaj pristup. Ipak, moram priznati da gajim posebnu sklonost prema slasticama!

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here