U Srbiji ima jako puno dobrih i kvalitetnih voditeljki koje su poznate javnosti ne samo po svom profesionalizmu nego i po svojoj ljepoti a jedna od njih je i Nina Seničar za koju mnogi smatraju da je najzgodnija i najljepša na javnoj sceni u državi.

U posljednje vrijeme se povukla zbog svoje porodice i vrijeme provodi sa svojom kćerkicom, ali je aktivna na društvenim mrežama na kojima je nedavno podijelila i svoju fotku iz djetinjstva. I tada je imala specifičan pogled i osmjeh koji je svima prepoznatljiv pa i nije teško pogoditi da se ona nalazi na našoj naslovnoj slici. Nina je nedavno izgubila majku i ova tragedija je jako poogdila a ona je bolovala od najteže bolesti i Nina je mjesece provela kod nje u Novom Sadu njegujući je.

Obzirom da živi van Srbije mediji su se pitali šta je bio razlog njenog dugog boravka u otadžbini ali ona je tek nakon nakon njene smrti na društvenim mrežama objavila potresan status u kojem se ispovjedila i ispričala sve detalje majčine bolesti u nadi da će spasiti bar jednu ženu koja će otići na pregled prije nego bude kasno. Nina se nakon toga vratila u Ameriku gdje inače i živi ali vrlo često dolazi u Srbiju.

Ispričala je da je zbog pandemije tamo bilo sve zatvoreno skoro godinu dana a njoj je najteže palo što se morala odreći fitnes centra i vježbi. Kao što je poznato Nina voli da kombinuje vježbe sa tegovima i boks i svaki dan vježba najmanje sat i po. Tokom treninga obavezno sluša i muziku i kaže da joj je ona dodatna motivacija.