U nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se naših Učesnika najpopularnijeg rijaliti programa Zadruga , koji je od svog početka ubrao mnogo ljubitelja ovakvog programa. Jedna od zasigurno najpoznatijih učesnica , te ona o kojoj sve novine piše je Dalila Dragojević , koja je ovu sezonu rijalitija obeležila prevarom svog supruga Deana Dragojevića , te potom ušla u vezi sa aktuelnim Hrvatom Filipom Carom.

Jedna od osobina koju ova učesnica poseduje je svakako bahatost , te mnogi bi istakli da ih iritira i njeno bezobrazno ponašanje. Od trenutka kada je stupila u vezu sa Filipom Carem od Dalile smo mogli da vidimo sve i svašta , iako su je mnogi smatrali za dobru devojku. Međutim , mi danas nećemo komentarisati njenu ličnost , već kao što ste već mogli da zaključite po naslovu visinu honorara koju ima ova mlada devojka. Potpisivanjem ugovora sa kućom koja je pokrenula ovaj vid programa , sa sobom nosi i nekoliko pravila , za koji svaki od učesnika zna , a jedan od njih , a koji je zabranjeno da se iznosi u javnost je visina honorara.

Ova učesnica je u više navrata prekršila ovo pravilo , a zbog čega nije bila kažnjena. Naime , nakon okončanja braka sa Deanom , Dalila je odlučila sve da unovči , a kako je se već navodilo njen nedeljni honorar je povećan na 2.500 eura . Sve to je u jednoj od svađa sa Filipom otkrila , a to se kako smo već naveli smatra kršenjem pravila . Tako je u jednom momentu Filip njoj rekao: “Ti ćeš uzeti 100.000, ti si sebi pogodila 2.500 evra nedeljno”, a ona mu je na to rekla da ukoliko baš hoće da zna, da je to ipak više od 100 hiljada eura.