Rijaliti Zadruga koji se emituje u petoj sezoni je donio nove zavrzlame i iako su oni koji vjerno prate dešavanja u Beloj kući mislili da su proteklih godina vidjeli sve skandale koji se mogu desiti Dalila Dragojević ih je uvjerila u suprotno.

Naime ona i njen muž Dejan su ušli u rijaliti kao najskladniji par a samo mjesec dana je bilo potrebno da Dalila pred očima svog muža razvije prisan odnos sa drugim takmičarem Filipom Carom. I dok je velika većina gledalaca na strani prevarenog supruga a Dalila je postala najomraženija rijaliti učesnica ikad, ona izgleda ne mari puno za to.

Ipak ni u novoj ljubavi ne cvatu ruže i sinoć su Filip i ona opet raskinuli i to nakon burne svađe i uvreda koje su razmijenili. Nakon svega je Dejan u svom koemntaru rekao da on nema šta da doda jer ga je Dalila varala na njegove oči pred svima a Car je rekao kako on brani i sebe i nju pred svima. Car je rekao da se Dalila ponaša kao prostitutka i da on nije Dejan koji može da sjedi na kauču i gleda kako je ona sa nekim drugim a svi ostali takmičari mu se smiju.

Dodao je da sve što radi radi iz ljubavi prema Dalili a da se ona sprda sa njim i da mu se smije. Dejan je na to odgovorio da će da ispadne iz rijalitija za mjesec i po dana i da će onda da izađe u spoljni svijet kao gospodin a nakon što je Filip završio svoje izlaganje Dalila je počela da pravi lom a nakon njenog skoro pa nervnog sloma Filip je samo rekao da je sa njom raskinuo na način na koji jeste jer ga ona nimalo ne poštuje. Ostatak pročitajte ovdje.