U nastavku današnjeg članak dotaći ćemo se dobro poznate dramske umetnice , a koja ima iza sebe ogromnu karijeru , a na kkojoj joj mnogi mogu samo pozavideti. Naime , ona ineč poreklo vodi iz Kragujevca , a preselila je se u Beograd kada je završila srednju školu , rte i dan danas tu žvi . Naime , danas se njena adresa nalazi na srebrenom jezeru , gde joj je smeštena vikendica , odnosno njen takozvani ljetni dom . Dakle , kada god joj to obaveze dozvole , o na spakuje kofere i kreće put jezera , a gde sebi u porodičnoj kući daje oduška okružena prirodom.

Dakle , na desnoj obali Dunava iza žive ograde i drvene kapije nalazi se prostrano dvorište i bakovita kućica koja je ušuškana u zelenilo , a svaki detalj je urađen sa mnogo ljubavi , a samim tim Gorica je pokazala neverovatan talenat da savršeno u dizajn uklopi staro i novo. Baštenski ukrasi i fenjeri, oslikane grede kao i natpis na tremu “Vila Zaga” kriju posebnu priču koju je Gorica jednom prilikom ispričala:

– Otac mi je bio ribolovac i dolazio je na Srebrno jezero na pecanje. Zaljubio se u ovo mesto i jednog dana me je doveo ovde i rekao: “Ovde ćemo kupiti plac i sazidati kuću.” Moja baka po mami dobila jen1981. godine premiju na lotou. U to vreme se za taj novac mogao kupiti stan, ali ona nam je dala novac za plac. Bila je to žena zmaj koja je othranila dve ćerke, pošto je krajem rata ostala udovica. Zvala se Zaga te zato danas stoji natpis sa njenim imenom na kući – kaže glumica.