Danas govorimo o jednoj pojavi koja je itekako prisutna, pogotovo u balkanskim zemljama, dok je na Zapadu u puno ređim situacijama viđena. Naime, radi se o podmiživanju doktora kada vi ili neko drugi stigne u bolnicu. Tu se uglavnom radi o kovertama sa novcem, tako i skupocenim poklonima i pićem. 

Na kraju se ljudi znaju žaliti, bar oni koji nisu u mogućnosti da ispoštuju nekog doktora da ih progura preko reda, za operaciju ili prijem u bolnicu, ali jednostavno mi smo sami krivi što smo navikli medicinsku struku da se sa kesama ulazi kod njih. Nije ni čudo da svi doktori voze besna auta, i da imaju po par vikendica, ali i ljubavnica koje obasipaju sa silnim poklonima. 

Mi vam danas donosimo svedočenje jedne žene koja je imala više nego diskutabilnu situaciju sa jednim doktorom, ali kako se priča po komentarima u njenom profilu, ona je sama kriva za to što se zzapravo tu i desilo. Ona je naime imala oca u bolnici, a na izlasku iz iste, dala je doktoru kovertu u kojoj je bilo 200 evra, da njen otac bude lepo pažen. Međutim, nakon 5 dana shvatila je da njenog oca apsolutno niko ne gleda i da je zapravo prevaren.a 

Sačekala je doktora u hodniku, te je tražila svoj novac nazad, a on joj je dao istovetnu kovertu koju je ona njemu dala. Međutim, kada je došla kući, u koverti je bilo 500 evra, a to je znak da se doktor zbunio, a i pokazlo nam je koliko zapravo doktori zzarađuju osim same plate.