Veliku prašinu u javnosti je podigla vijest da je poznata glumica Anđelka Prpić ponovo u drugom stanju i to sa M.Ž., koji je i najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga Darija Prpića, a bio je i na njihovom vjenčanju. Naime, bivši Anđelkin muž je trebao da kumuje na vjenčanju M.Ž. sa njegovom, sad već bivšom vjerenicom, a do toga, po svemu sudeći, sada neće doći.

. M.Ž je bio jedan od gostiju na Anđelkinom i Darijovom vjenčanju 2011. godine, a tada su mladenci upriličili veselje za oko 200 zvanica u jednom beogradskom restoranu, a snimci pokazuju koliko su tada bili bliski:

” Anđelka je u petom mjesecu trudnoće, a otac djeteta je nekadašnji blizak prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili najbolji prijatelji i trebalo je da Dario njemu kumuje na vjenčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina, ali pošto su se rastali, do vjenčanja i kumstva nije ni došlo” – otkrio je dobro obaviješten izvor za srpske medije. Podsjećanja radi, Anđelka i Dario su bili u braku devet godina te su zajedno dobili i sina Jakšu, a svojevremeno je za medije glumica govorila ove stvari o svome razvodu:

” Od kada sam se razvela, promijenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvijek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša sretan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promijenilo i to je najvažnije” 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here