Kada je u pitanju engleska kraljevska porodica , ne mogu proći bez skandala i afera. Iako se kraljica trudi , da sve drži pod kontrolom , nekada to stvarno nije moguće , pa svako malo u javnost isplivaju neke tajne , koje su do sada bile dobro čuvane.

 

Javnost nekako najviše voli da čuje i sazna tajne koje su vezane za princezu Dianu , koja je i dalje jedan od najvoljenijih članova kraljevske porodice , a mnogi su je zvali i Ružom Engleske. Naime , hakerska grupa Anonimusi , se ponovo aktivirala nakon tri godine pauze , te su odmah objavili informacije da je voljena princeza Diana , ubijena jer je imala neke informacije o mračnim tajnama pojedinih članova kraljevske porodice.

Hakerska grupa Anonimusi , navode da je princeza Diana ubijena , jer je došla u posjed nekim snimcima , koji otkrivaju umiješanost nekih članova kraljevske porodice sa trgovinom djece , kao i umješanost u napastvovanju i zlostavljanju djece. Diana je te informacije namjeravala da iznese u javnost i tako raskrinka neke ljude unutar kraljevske porodice , ali nažalost zbog toga je i izgubila život.