Mnoge poznate ličnosti u današnje vreme jako intrigiraju javnost , pogotovo kada je reč o onima koji svoj javni ćivot pomalo začine brojnim skandalima. Kada je reč o poznatim voditeljima , svakako je na našim prostorima najpoznatiji Ivan Ivanović , a kojeg javnost ima priliku da prati na Prvoj televiziji već dugi niz godina.

Njegova poznata emisija ” Veče sa Ivanom ” je počela da se emituje prvi put davne 2010 godine , a te je tada bio neko ko je gostio brojne poznate ličnosti ,ne samo one naše domaće , već i one iz regije. Upravo ova emisija je prikupila brojne simpatije javnosti , a većinom zbog njegovog smisla za humor , ali i sarkazma. On je neko ko je rođen i odrastao u Beogradu , te za razliku od mnogih ne krije činjenicu da je rastao u siromaštvu , te pored činjenice da je odrastao u jako malom stanu , on je u više navrata isticao da je imao jako lepo detinjstvo.

Po završetku srednje škole poželeo je da se okuša u medicini , ali mu to nije pošlo za rukom pa je odlučio da je najbolje da odustane. Kako bi poprvio svojju finansijsku situaciju zaposlio je se kao voditelj popularnog kviza keš i taksi , te je to trenutak od kojeg započinje njegova karijera. Kada je u pitanju njegov privatni život iz prvog braka sa Zoricom ima kćerku Stašu koja je ove godine i maturantkinja a sa bivšom suprugom je upravo zbog nje ostao u dobrim odnosima.