Zadruga je polako pri kraju, a veliko finale predviđeno je za 10 jula i to u subotu navečer, a jako je malo takmičara ostalo i svi se definitivno nadaju pobedi. Apetiti su definitivno porasli od kako je ispao Kristijan Golubovićm jer je on do sada bio glavni favorit za osvajanje kompletnog rijalitija. 

Miljana Kulić je za sada uz Mišel Gvozdenovića jedni od prva 2 favorita celog takmičenja, a ove godine velika je dilema u pitanju jer prvoplasirani osvaja 50.000 evra, dok drugoplasirani osvaja novu kuću. Ko zzna, možda je Miljani Kulić trenutno potrebnija kuća, jer ima dete, tako da bi ona bila zadovoljna da bude druga. 

Ona je tako pre par dana opet pokazala da je jako neugodna takmičarka, jer je par puta dobila upozorenja od produkcije da ne sme da vrši nuždu po dvorištu, a ona je to opet uradila. Ono što je najgore od svega je to, da je nakon toga ušla u bazzen, gde se oprala, a onda se nastavila kupati kao da se ništa ne dešava. Nije ni svesna koliko su je samo osudili napolju zbog ovog njenog poteza, a zamrzeli su je mnogi što je isprovocirala kristijana Golubovića, koji je na kraju i ispao. 

Sinoć je odgovarala na neka pitanja gledalaca, a kada su je upitali da joj je Mišel Gvozdenović, glavni protiv kandidat za prvo mesto, ona je rekla da će da mu zamanđija, samo joj je potrebna njegova majica. Ona mu je otvoreno rekla, da ako bude nošena majica, onda že proces manđijanja skroz da uspe.