Vjerovatno ste se i vi našli u situaciji da razmišljate koliko je teško naći sebi kuću ili stan po povoljnoj cijeni?Ovo se možemo slobodno reći pretežno odnosi na studente ili mlade bračne parove koji tek započinju zajednički život.Cijene nekretnina su u današnje vrijeme dostigle toloko vrtoglave cijene da je prosto nemoguće iznajmiti stan sa primanjima koja imamo, i samim tim je veoma teško naći pristojan stan za normalan novac.

U nastavku članka vam donosimo ispovijest mladog studeta koji je bio nesretan.Radi se o tome da je imao gazdaricu koja je imala 63. godine, i koja ga je veoma zanimala, ali najam za stan koji je izdavala je bio 180 eura.Nije mu preostajalo skoro ništa za život, pa se odlučio upustiti u avanturu, vejrovali ili ne ni manje ni više nego sa svojom gazdaricom koja je imala 63. godine.

Gazdarica je bila presretna, jer je on bio mlad, teško su zatvarali oči i na pola sata jer nisu mogli spavati, ali jedno jutro im je sve došlo glave.Hitna pomoć im je došla na vrata i ona je istog trenutka odvedena u bolnicu jer se nije osjećala dobro.On je izjavio sljedeće: “Prije samo dvadeset minuta smo imali odnos, pozlilo joj je. Ne želim biti kriv za njeno zdravstveno stanje, pa mislim da je najbolja opcija odmaknuti se od nje.”Iako je bio sa njom kako ne bi plaćao stanarinu i koristio to njeno stanje, kada je shvatio da je cijeli život mogao na duši da nosi njen život odlučio je da se makne od nje.