Za danas jedna jako zanimljiva priča, a koja će se zasigurno svidjeti svim muškarcima koji vole da vide lijepe žene. Svima je poznato da na mnogim manifestacijama uvijek možemo da vidimo prelijepe djevojke koje su tu kao statisti, ili služe organizatorima, da lijepo dotjerane služe da se ekskluzivni gosti ovih dešavanja osjećaju puno ugodnije kada su one tu. 

U posljednje vrijeme se te djevojke nazivaju svakakvim pogrdnim imenima, ali to je u većini slučajeva i više nego pogrešna konstatacija. Na boks mečevima ove djevojke izlaze na pauzama i nose broj koja runda slijedi, a prisutni definitivno ne mogu skinuti poglede sa njih. A što se tiče teniskih mečeva u posljednje vrijeme su zastupljeni dječaci i djevojčice koji skupljaju loptice. 

Što se linijskih sudija, tu su ipak zastupljeni puno stariji muškarci i žene, a jedna od njih je svima zapela za oko, a sve se desilo prije otprilike 10 godina na velikom teniskom turniru koji se održavao u Akapulku. Tada je Rafael Nadal dospio zajedno sa njom na naslovne stranice svih magazina, jer i on onako hladan nije mogao da skine pogled sa nje. Realno, i ona je njega gledala, i bila je sigurno impresionirana sa njim. 

Svi se sigurno pitate ko je ona, i šta danas uopšte radi? Ona je danas odrasla žena, koja je udata i ima djecu, a radi na jednoj brazilskoj sportskoj TV kući. Maja KArelja je njeno ime, veliki je navijač Botafaga, a evo kako danas izgleda. Sviđa li vam se?