U nastavku današnjega članka idemo se malo pozabaviti sa enigmama i mozgalicama, koje su pravo osvježenje u ovom sivilu koje nas okružuje i koje nas navodi na loše raspoloženje. Dosta je ljudima svakako crne hronike,konstantnim pumpanjem medija o korona virusu, a ako tome dodamo i jako veliki procenat nezaposlenosti i ekonomske krize u cijeloj regiji, onda vam je sve valjda i više nego jasno. 

Mozgalice, koje su u posljednje vrijeme i više nego popularne na društvenim mrežama, sve više i više zaokupljuju zanimanje kompletnih korisnika bilo instagrama ili Facebooka. nerijetko ćete vidjeti da ispod neke mozgalice imamo na stotine komentara ponuđenih odgovora na ponuđenu temu. 

Poenta samih mozgalica, jeste da stavite u stanje pripravnosti vađu sivu moždanu masu i da uključite klikere narodksim jezikom rečeno. Mi smo vam za danas spremili jednu pitalicu, koja je i više nego popularna u cijelom svijetu. Ovdje je riječ o optičkoj varci ili iluziji. 

Imamo čovjeka koji sjedi za stolom, e sada se nameće pitanje, da li je u kući ili ispred nje? Ao vidite čovjeka koji sjedi u kući, onda ste jedan jako miran i staložen tip, a ako vidite čovjeka koji sjedi ispred kuće, onda ste osoba koja voli avanturu, i niste materijal za brak ili još više za djecu i miran porodičan dom.