Haris Džinović je uvijek bio pjevač koji je pokušavao da svoju popularnost i karijeru ostvari preko svog talenta i truda. Osim toga on nije nikada volio da posebno priča neke stvari iz svoga privatnog života, pa je tako i dosta detalja nepoznato iz njegovog života.

Kada je on oženio dosta mlađu suprugu i koja je veoma atraktivna, njegova supruga Melina je tada postala veoma interesantna javnosti. Pored toga što se Haris Džinović i njegova supruga Melina trude da oni ne otkrivaju previše stvari oko svoje porodice i privatnosti, ovoga puta je isplivao jedan detalj iz njihovog doma.

Đina Džinović je inače starija mezimica od pjevača i Meline Džinović, a koji također imaju i mlađeg sina Kana, dok je njihova kćerka već dugo vremena mnogo aktivna preko društvenih mreža.

Đina je aktivna na svim društvenim mrežama, a ona voli da povremeno otkrije neki detalj iz njihovog privatnog života, pa je ovoga puta sa svojim pratiocima preko društvenih mreža otkrila nešto što možda pjevač i njegova supruga ne bi baš voljeli da se sazna.

Njihova kćerka je u skorije vrijeme u jednoj od svojih objava priznala kako njeni roditelji spavaju u odvojenim spavaćim sobama, pa tako i nije čudna stvar što je ovaj detalj iz njihovog doma izazvao mnogo reakcija.

Đina je priznala zapravo da njeni roditelji spavaju u odvojenim spavaćim sobama i to je bio detalj koji je sve ljude iznenadio, kako je to prenio portal  “glossy espreso”, pa su se mnogi ljudi zapitali kako je to Haris mogao sebi dozvoliti.