U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o Nadi Macuri , a koja je u javnosti jako ponosna žena ,te svoj izgled ponosno nosi , a prilično je prepoznatljiv ,te Nada vaći za jednu od omiljenih doktorki . Naime , zato ljudi ne znaju da li da čestitaju ili da se zabrinu što je Nada čini se naglo smršala i to vidno . Naime , promena se poprilično primeti , pogotovo na licu , a vidno je da je izgubila makar nekoliko kilograma . Naime , za doktorku koja večito kuburila sa viškom kilograma , to zbuči poprilično kao dobra vest , a neki se brinu sa druge strane da je možda preterala , te da bi mogla da na taj način ugrozi svoje zdravlje.

Izgled Nade Macure koji je vidno drugačiji primećen je nedavno na zasedanju jednog skupštinskog odbora povodom Dana deteta a Nada kao narodna poslanica bila je deo tog skupa. Upravo tu zabeležena je fotografija na kojoj se vidi nagla promena nam njenom licu. Izgled Nade Macure znao je i u prošlosti da se menja jer je u više navrata uspešno sprovodila svoje dijete, ali nije išla ovako drastično. Jednom je za samo dva mesea izgubila čak deset kilograma a tada je otkrila i tajnu za takav poduhvat.

– Zahvaljujući super ishrani izugilba sam deset kilograma. Pa zato svi vi koji kukate i mislite da nikada nećete skinuti kilograme, moj savet za vas je samo volja i istrajnost. Kad sam mogla ja, možete i vi. Neću se zaustaviti na ovom rekordu – poručila je tada Macura a mnogi se brinu da to što se nije zaustavila upravo i jeste problem.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here