A u nastavku dnaašnjeg članka donosimo vam jednu priču , a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti . Naime , kada se prisetimo , odnosno pomislimo na top 20 pesama iz zabavnog dela bivše JUgoslavije , zasigurno tu mora da se nađe i pesma Kolačić , a koja je ugledala svetlo dana davne 1983 godine , a da li znate koja je to devojka koja je se prestavila upravo oviom pesmom. Naime , reč je o dobro poznatoj Marini Perazić , a kojoj je ova pesma obeležila celu karijeru.

Međutim , ona je malo kasnije i moglo bi se reći pala sa muzikom , p’a smo jedno vreme imali priliku d aje pratimo i u rijaliti programima , a kao što su Farma i Zadruga , a gde je moglo bi se rećoi na sve načine se trudila da oživi svoju karijeru. Međutim , svakako joj je to sve teško išlo , a sa druge strane nije joj ni privatni život išao baš najbolje , te je se jako često sve završavvalo sa batinama.

Ivan Ferca Firči je ime čoveka, sa kojim je dobila i dve prelepe ćerke, ali je trpela pravi teror dok je bila sa njim u braku:”Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo” – iskrena je bila Marina.