U nastavku današnjeg članka govorit ćemo zdravlju , a koje nam predstavlja najvažniji čin za normalno funkcionisanje našeg organizma. Svi znamo da smršati i nije baš lako, a ne pomaže ni to što nam je hrana prezasićena šećerom i puna praznih kalorija. Najgore od svega je to što postoji i pregršt nekakvih novih režima ishrane i treninga pa niko ne zna odakle početi, a sve je manje nutricionista na ovim prostorima.

Tako vam mi u nastavku ovog članak donosimo prirodbni način da svoju liniju dovedete do savršenstva , a da nije reč o nekkoj deti koja će da vam poremeti zdravlje. Naime , kako nam je poznato od ranije , retko koja deta koja se danas može pronaći an internetu ima učinka , ustvari retko koja je i zdrava. Naime , verujemo da kada pročitate ” Izgubit ćete 10 kilograma za 7 dana ” odmah požurite da se oprobate u tome , ali da li je to stvarno moguće ?

Niame , voda je napitak zdravlja , te nešto što igra veliku ulogu kada želite da se ” sredite ” , još ako tu ubacite i limun , onda je to još bolja opcija. “Jedan limun obezbeđuje oko 20 miligrama vitamina C, što je oko 20 odsto dnevne preporučene količine”, kaže Alisija Galvin, doktor medicine i nutricionista. ” Uzimanje vode sa limunom prije i tokom obroka može da vam pomogne da izgubite kilograme i smanjite unos kalorija”. U komentare nam pišite kojom se vi opcijom služite , te svakako vaša mišljenja.