U posljednjih godinu dana konstantno slušamo neke jako loše vijesti koje nam dolaze iz svijeta muzike i filma. Ne prođe niti jedan dan, a da se ne oprostimo od nekog sa kime smo proveli djetinjstvo, ili najbolje dane svoje mladosti. Mnogo je takvih primjera kako je krenula pandemija korona virusa. 

Vjerujemo da vrijeme jednostavno radi svoje, tako da imamo i smjene generacija koje su neminovne kako u stvarnom, tako i u životu jako poznatih osoba. Vjerujemo da ste se svi iznenadili prošle godine kada smo vidjeli kako izgleda poznati holivudski glumac Džeki Čan koji nas je uvijek odušavljavao sa svojim akcionim filmovima. Međutim, slike iz decembra prošle godine, na kojima se vidjelo da je izgubio najmanje 15 kilograma, a sve uslije borbe sa svojom bolešću. 

Tako da prema posljednjim informacijama jako će se teško opet desiti da ga GLEDAMO u nekim akcionim filmovima na što smo navikli u posljednjih 20 godina. U nastavku današnjeg članka također govorimo o jednom od legendi 80 i 90 ih godina prošlog vijeka, a njegovo ime je vjerujemo da ste pogodili Edi Marfi. Prava legenda za komedije, koji je obilježio Holivud u vjerovatno najjačoj eri filma ikada u njenoj istoriji. On je nedavno gostovao u jednom podkastu gdje je govorio o svojoj karijeri u posljednjih 10 godina. 

Tada je dobio “zlatnu malinu” za najgori film godine i odlučio je da se povuče sa scene na jedan duži period. Shvatio je da nema potrebe da se blamira, jer je on jedno veliko ime koje to sebi ne može dopustiti. Još uvijek se ne misli vratiti na velika platna.