Danas vam prenosimo jednu jako zanimljivu priču , a koja je u javnosti izazvala mnogo reaakcija. Svakodnevno smo svedoci o tome da je se sve promenilo , kako u poslednjih godina , tako i u poslednjih meseci. Kako je došlo do poskupljenja osnovnih životnih namirnica , nafte , gasa , isto tako su se promenile i cene određenih usluga , jer su cene i materijala skočile. Pa u skladu sa time i majstori za određene usluge potražuju više novca nego što je to ranije bio slučaj.

Naime , ponekad neka pokvarena stvar iziskuje toliko novca da se uopšte ne isplati popravljati , a mi vam u nastavku prenosimo priču koja je izazvala haos na društvenim mrežama. Naime , radi se o tome da je jedan čovek odlučio da na nalogu svoje društvene mreže objavi predračun troškova za krečenje stana od 100 kvadrata, a radi se da je taj korisnik objavio ponudu jednog majstora, koja je verovali vi ili ne iznosi 5 hiljada eura za kompletne molerske radove.

Uz sliku je stojalo i sledeće : “Meni ovo nije baš najnormalnije. Obično krečenje 5.000 evra. Stan 100 kvadrata. Ponuda”. Ono što je zanimljivo jeste i to da je objavljena i detaljan računica, pa je majstor struganje stare boje i tapeta sa zidova (ukoliko za tim ima potrebe) i nanošenje podloge planirao da naplati 836 eura, a onda gletovanje zidova i plafona u dve ruke sa mašinskim šmirglanjem i pripremom za disperzionu boju trebalo je da košta mušteriju 1.452 eura.