Poznata glumica Megan Markl je nedavno svojim prijateljima poslala sliku svoje rođene bebe, djevojčice Lilibet, ali dok čekamo da se pojavi prava slika djevočice mi smo pokušali da na aplikaciji makemebabies napravimo kako će ona najvjerovatnije da izgleda.

Da podsjetimo, mala Lilibet Diana je rođena u petak četvrtog juna i zahvaljujući astrologu, već smo saznali kakvog će biti karaktera Lili kao i šta je to čeka u životu.

Osim toga, beba Lilibet je prva kraljevska beba koja je rođena u Sjedinjenim Američkim Državama. Ono što je vrlo zanimljivo jeste to da njen izgled stvarno možemo da predvidimo zahvaljujući velikom broju aplikacija na društvenim mrežama. Upravo se putem jedne takve aplikacije Makemebabies sprovelo istraživanje i to unakrsnim upoređivanjem bebinih bioloških roditelja, a u ovom slučaju to su Megan Markl i princ Hari.

Za sami početak, najvjerovatnije će naslijediti majčinu crnu kosu i u djetinjstvo će da ima loknice. Arči je naslijedio sve od oca i oči i kosu. Mali Arči je posljednji potomak Henrija Osmog od kojeg, vjeruje se, porodica nasljeđuje crnu kosu i prodorne plave oči. Mala Lilibet će vjerovatno naslijediti oči od oca, pa će imati dosta izražajniji pogled.

Vojvotkinja od Saseka ima upečatljiv osmijeh, pa će Lilibet vjerovatno naslijediti njen osmijeh zbog toga što je Arči prema sadašnjim fotografijama, naslijedio vilicu od oca.

Lili će biti očaravajuća djevojčica i blistav izgled će da upotpuni karakterom, jer je dobro poznato da su Blizanci komunikativni, a to je njen horoskopski znak.