U nastavku dnaašnjeg članak donosimo vam jednu zanimljivu , ali i šokantnu priču koja je se desila na Floridi. Naime , pojava nekih životinja u našim domovima jako je retka pojava, međutim , kada je reč o nekim daljnim državam , to i nije tolik strano . Takvog karaktera je i današnja priča , a gde je muškarac u roku od tri godine u svom toaletu pronašao čak tri iguane. Izvesni Brus , iz grana na istočnoj obali američke savezne države je bio primoran da pozove stručnajke da mu pomognu u ovoom problemu.

Svakako ni sam čovek , koji je u dom pristigao kao stručnjak , nije znao kako je reptil došao do toaleta. – Jednom je bilo smešno. Drugi put je već trebalo da preduzmemo nešto, ali sada je već treći put – rekao je hvatač invazivnih guštera za televiziju FOX 4. Naime , kako je on tada ispričao , svi putevi koji bi trebali da iguane dovedu do wc školje su blokirani , ali one ponovo i iznova pronađu način da se brčkaju u wc školjci. – Znamo da to nisu otvori za ventilaciju. Tražili smo mali otvoreni kanalizacioni vod oko kuće. Nisam ga našao, tako da sada moramo da saznamo pre nego što neko bude povređen – rekao je on.

Dakle , kako smo već istakli , ovo je treći put da se interveniše u ovom domu : – Posle prvog puta sam rekao da nikada neću sesti, a da ne pogledam. Posle drugog puta sam rekao isto. Sada nisam siguran da li ću ikada više sesti. Nikad ne znam kada će se pojaviti – rekao je muškarac sa Floride.