U natavku današnjeg članka dotaći ćemo se jedne jako zanimljive teme ,a za koju ne sumnjamo da će vam se svideti. Naime , trenutno je vreme kada se poslednje pripreme privode kraju ,a tiče se odlazaka na godišnej odmore. Naime , iako se odavno već govori o ekonomskoj krizi , te da je situacija svuda u svetu teška , ipak da se malo preteruje pokazuje nam letnjji period , a kada je jasno da se odjednom stvori višak novvcaa kako bi se sebbi priuštila neka destinacija.

Zato su oni koji još uvek smeštaj niu rezervisali u velikom problemu , jer ga je sada ponaći jako teško. Imamo zasigurno i one koji krenu napamet , pa zaglave kod stanodavac koji smeštaj daju po troduplo većim cenama. Međutim , veujemo da mnogi od vas nisu zapazili Bugarsko more , Grčku , ali i Albaniju . Kod njih je naime manja guža , ali su cene te koće će brzo da se prčuju pa će za kratko vreme da i taj deo bude prepunjen. Već se uveliko zna da je Hrvatska godinama unazad papreno skupa, što je i normalno, jer, realno imaju najlepše more. Sa druge strane, i od ove godine crna Gora više nije jevtina kao pre, a dovoljno je samo pogledati neke cene po društvenim mrežama iz Budve, onda vam je sve jasno.

Mi vam danas govorimo o Albaniji i njenim letovalištima , a koja je poslednjih godina postala jako popularna. Kako se reddovno po internetu dele reakcije sa destinacija , tako je jedan čovek podelilo iz Albanije. edan od turista je pokazao i sliku računa, a ispod je napisao sledeće: Ksamil, 21.7.2022., riblji restoran kod centralnog kružnog toka u Ksamilu. 1kg školjki, 1/2 kg lignji, 1/2 kg gambora, dve grčke salate i piće. Svaka preporuka! – napisao je, a na računu se jasno vidi cena. Sve je na kraju koštalo oko 3.000 dinara.