U današnjem vremenu u kojem živimo svesni smo itekako da nam je mnogo toga na dohvat ruke . samim tim u svakomm trenutku možemo da vidimo šta neko radi na ulici neke jako daleke zemlje . Internet je svakako uspeo da se uvuče u svaki deo sveta , pa danas definitivno en postoji osoba koja nema telefon sa visokom rezolucijom , jer ako je nešto manje , svakakako se to u društvu uopšte en prihvata. Većina nas svakako koristi za obavljanje nekih ozbiljnih stvari , dok je mali broj onih koji ga u tu svrhu ne koriste.

Kada je reč o društvenim mrežama , danas ih je jako mnogo , a ušle su u svako društvo , te neki bi rekli da treba iskoristiti sve što vam pružaju , odnosno da se od njih napravi dobar biznis , kao što su influenseri uradili. Mi vam upravo u natavku govorimo o jednoj zanimljivoj temi , a tiče se gradnje kuća , a što je sa druge strane stvarno dobar biznis , te svakako uvek tražen. Velvediino Miguel Da Silva je također jako dobar zidar, celi život u rodnom Paragvaju praavi kuće, a nedavno je otišaao i u penziju, te sada gradi za svoju dušu.

Definitivno njegova poslednja gradnja je izazvala ogromne reakcije , a izgradio ju je u dvorištu svoga doma , te se psoednjih dana samo piše o tome. Svakodnevno su vidljivi turisti koji dolaze tamo da se slikajju . Dakle , on je odlučio na korak da napravi kuću koja će biti totalno naopaka, a što mu je na koncu i uspelo. U kuću se ulazi pomoću merdevina, te je sasvim stabilna a unutra je rasspored soba i nameštaja normalan, samo što je ona sa vanjske strane stoji naopako. Vaša mišljenja ovde.