Najpoznatiji pjevač na prostorima bivše Jugoslavije je svakako Zdravko Čolić. Svi znaju bar jednu njegovu pjesmu, iako ih ima dosta baš poznatih. Zdravko Čolić je svoju karijeru počeo formirati krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina, a i dan danas je na visokom mjestu. Njega vole ljudi i zbog njegove ličnosti, ali i zbog njegove muzike i glasa.

Zdravko Čolić nikada nije u javnosti imao neke scene, afere niti svađe sa kolegama i kolegicama, te je uvijek imao riječi hvale za sve kolege, a isto tako i za njega. On je dugo godina u braku sa Aleksandrom s kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru. Oni kao skladna porodica žive u mirnom dijelu Košutnjaka i njihova vila je okružena prirodom, velikim dvorištem, ali i sigurnosnim kamerama i svim ogradama koje su potrebne da ih zaštite od očiju javnosti.

Njegova kćerka Una kao i skoro svaka druga mlada osoba ima instagram i svakodnevno postavlja svoje fotografije. S obzirom da joj je većina slika iz luksuzne vile, imamo priliku da vidimo jednu sliku kako ta vila zapravo izgleda iznutra. Zdravko Čolić je uvijek nastojao da sakrije svoj privatni život od javnosti i medija, pa tako i samu vilu.

Zato njegova kćerka, objavljujući svoje fotografije iz njihovog doma, objavljuje pa se može dobiti neka šira slika o njihovom domu. Slikala se i u kupatilo i u njihovom velikom dvorištu, što mnogi komentarišu da je zaista prelijep dom. U njihovom dvorištu ima i velika trampolina, kako bi njena sestra Lara mogla da se igra i da uživa.