Vjerujemo da mnogima od samog naslova nije dobro , i ne možemo da vjerujemo da u današnje vrijeme tehnologije i društvenih mreža , ima ovakvih priča , do kojih se dolazi veoma lako. Prije informacije nisu bile tako lako dostupne , a sada sa jednim klikom saznamo šta se dešava u cijelom svijetu.

 

Današnja priča koju dijelimo sa vama se desila u Nigeriji , a ona pokazuje samo , kakvih sve ljudi ima na ovom svijetu i na šta su sve sposobni i spremni. U Nigeriji je poznato da muškarci često imaju bračne zajednice sa više žena , pa tako je i muškarac iz ove priče imao tri žene sa kojima je imao čak 18-ro djece.

 

Naime , saznalo se da je sina kojeg je dobio sa ženom koja je preminula , zadnje dvije godine držao u štali , zajedno sa kozama. Držao ga je zavezanog , a jeo je istu hranu koja je data i kozama , ili bi jeo ono što je ostalo od koza. Kada su ga nadležni organi pronašli , dječak je bio kost i koža , i u veoma lošem fizičkom stanju. Odmah je prebačen u bolnicu , gdje su se počeli o njemu brinuti. Njegov otac se bavio prodajom koza , i sasvim slučajno je jedan kupac vidio zavezanog dječaka među kozama i to prijavio policiji. Otac i maćeha su uhapšeni , i čeka se na dalji proces.