Najpoznatiji pjevač s naših prostora Darko Lazić vodi dosta turbulentan život, posebno kada se radi o njegovom ljubavnom životu. O njemu je poznato da je svoju karijeru počeo izgrađivati preko najgledanijeg muzičkog programa u regionu, a to su Zvezde Granda. Kada je bio takmičar, upoznao je Anu Sević, pjevačicu, s kojom je stupio u ljubavni odnos, a potom i u brak.

Njih dvoje u braku su dboili i kćerku kojoj su dali ime Lorena. Nedavno su se rastali, ali su ostali u korektnim odnosima. Nakon Ane Sević, Darko je stupio u vezu sa Marinom Gagić s kojom je dobio sina, a koju je zaručio. Međutim, njihova svadba se nikada nije desila jer je par nedavno prekinuo. Dobili su sina kojeg su nazvali Aleksej, a kako se priča, ni njih dvoje nisu baš ostali u sjajnim odnosima.

Ubrzo nakon tog raskida, Darko je započeo vezu sa kolegicom koja je iz Trebinja, iz Bosne i Hercegovine, Barbarom Bobak. Njih dvoje su, kako njihovi bliski izvori navode, jednostavno srodne duše. U svemu se slažu i nadopunjuju i nikada im nije dosadno. Kako je u javnost došla vijest da je Marina Gagić tužila Darka zbog starateljstva i alimentacije, Darko je još više u javnosti.

Između njih je na ročištu došlo do sukoba s obzirom da se nisu mogli dogovoriti oko iznosa koji bi Darko trebao isplaćivati njihovom sinu. Kako je Marina navela, Lorena ima duplo veću alimentaciju od Alekseja, što je kasnije i sam Darko potvrdio. Razlog tome jeste što Lorena živi u gradu, a Aleksej na selu, te je velika razlika u cijenama između grada i sela.