Kćerka od poznatog pjevača Đina Džinović je poznata po tome što zna “zaigrati na kartu provokacije” i tako je ona ovog puta pokazala jednu fotografiju sebe na kojoj je pozirala u donjem vešu. Tako se Đina prisjetila malo ljeta i ona je vidno stavila svoje atribute u prvi plan na ovoj fotografiji.

Samo neki od komentara za ovu fotografiju su bili “Ma divna si”, “Kakve bre Kardašijanke”, “Najjača si”. Podsjetit ćemo vas da je i otac od Đine, Haris Džinović jednom prilikom pričao oko zanimanja svoje kćerke i vidjelo se da on nije baš najsretniji zbog toga.

“Ona je sama izabrala taj put i to ona voli raditi i vidi se da joj dobro ide u tome. Ja se svojoj kćerki ne miješam u taj posao i prvi razlog za to je što to dobro radi, a sa druge strane ne postoji razlog zbog kojeg bi se ja miješao. Naši su životi skroz različiti i mi nemamo ista shvatanja, te imamo različite aspekte od života i ako se spojimo onda ćemo napraviti sudar”, izjavio je Haris Džinović.

Bilo da je u pitanju instagram ili možda tiktok, ova ljepotica bude redovna što se tiče objavljivanja novih fotografija i objava preko društvenih mreža. Jednom je i supruga od Harisa Melina rekla kako njihova djeca sa Harisom imaju više prijateljski odnos, a da se nje više boje i da bi u kući uvijek morao neko biti takav, dok su oni inače izbalansirani. Mnogo se paze i gledaju da izvedu svoju djecu na pravi put.