Kada je u pitanju regionalna pop estrada jedno od najpoznatijih imena je u posljednjih nekoliko godina Petar Grašo koji ima nekoliko hitova koji su već postali evergrini a svojim pomalo promuklim glasom je zavodio djevojke i žene širom regiona.

On je skoro dvadeset godina bio u vezi sa svojom kolegicom, također poznatom pjevačicom Danijelom Martinović i kao grom iz vedra neba je odjeknula vijest da je Grašo ostavio Danijelu zbog druge žene koja je ni manje ni više kćerka poznatog tekstopisca i frontmena i osnivača legendarne grupe Magazin, Tončija Huljića. Hana Huljić je od Petra mlađa 15 godina a od kada su njih dvoje objelodanili svoju vezu ona nailazi na kritike i bura u javnosti se nikako ne stišava.

Naime Grašini fanovi koji ga prate od početka karijere su bili ubijeđeni da će on i Danijela nakon veze koja je trajala dvije decenije uploviti u bračnu luku i ovaj potez pjevača ih je razočarao. Petru to čini se ne smeta jer on stalno javno pokazuje koliko je zaljubljen u Hanu od koje se izgleda ne odvaja ni na trenutak.

Fotografija koju je pjevač objavio na svom Instagram nalogu a na kojoj se nalazi u Haninom društvu i oboje su nasmijani i vidljivo sretni je naišla i na oštre koemntare a mnogi su konstatovali kako njegovo ponašanje nije fer prema Danijeli koju je ostavio slomljena srca. Bilo je ipak i nekolicina komenatara u kojima su korisnici ove društvene mreže poželjeli Petru i Hani da se vjenčaju i da im život bude uvijek ispunjen ljubavlju. Šta vi mislite o svemu ovome?