U današnjem članku Vam prenosimo ne tako lepe vesti. Nazalost , crna hronika je postala svakonevnica , te nešto što imamo priliku pročitati svaki dan. Mnogo samouistava , ubistava i svega ostalog svakodnevno popunjava prostor u medijima , a kada se setimo rata u Ukrajini , to nas dodatno pogodi i poremeti. Puno stresa i svega što smo zadnjih godina prošli utjecalo je dosta na nas. Pa samim time i kovid , kada je se pojavio , pa sve do danas , mnogi bi rekli da je jako uticao na nas, te nas oslabio zdravstveno.

Zadnjih godina naša domaća javna scena pretrpila je ogromne gubite. Ostali smo bez legendi , za koje sigurno znamo da su se takve samo jednom rodile. Te Vam shodno s tim , na našu i važu žalost prenosimo još jednu nimalo lepu vest. Našu javnu scenu napustila je jos jedna estradna ikona , a reč je o poznatom glumci Bojanu Lazarovu. Bojan je bio srpski televizijski , glasovni i pozorišni glumac , koji je sa svojim odlaskom potresao celu domaću javnost. Tužnu vest je prenela njegova kolegica jelena Đokić , koja se od njega obrostila potresnom objavom , aa također od glumca je se oprostila i Sloboda Micanović , te je jasno da su obje slomljenje gubitkom svog kolege i prijatelja.

Da napomenemo Bojan je bio član ansambla Malog pozorišta – Duško Radović , dok je glumu studiorao na Akadeimiji umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Bore Draškovića , a od 1996. godine aktivno glumi u pozorištu, filmu i na televiziji.