Muzičko takmičenje Zvezde Granda su jedan od najpoznatijih takmičenja na našim prostorima , a kroz ovo takmičenje su prošli brojni kandidati sa vanserijskim talentom , a samo neki od njih su uspjeli i ostvariti velike karijere.

 

U ovom takmičenju , većina kandidata se pomiri i sa neosporivim činjenicama , a to je da za zvijezdu nije dovoljno samo dobro pjevati , nego je bitno i dobro izgledati , imati lijep stajling kao i harizmu. Jedna od takmičarki koja svojim pjevanjem izuva iz cipela suočila se sa teškim komentarima na račun svog izgleda , odnosno prekomjerne težine.

Njeno ime je Kristina Todorović , i njoj je žiri otvoreno rekao , da bez obzira koliko dobro pjeva , iz takmičenja je može izbaciti djevojka koja mnogo lošije od nje pjeva , ali zato izgleda bolje. Zbog toga je Kristina odlučila da smrša , i izgubila je nevjerovatnih 60 kilograma , čime je oduševila žiri. Kristina se udala prije dvije godine , pa je na društvenim mrežama podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi razlika u izgledu. Po objavama i komentarima na društvenim mrežama , čini se kako Kristina i njen muž baš uživaju u ljubavi.