I ovog vikenda se malo podsjećamo na stare Jugoslovenske zvijezde koje su ostavile pečat na domaćoj estradi na ovaj ili onaj način. To neko doba prije 30 i više godina je bilo puno kvalitetnije u svijetu kulture, a film i muzika su i dan danas itekako gledani i slušani. KOliko god se trudili producenti da dostignu taj nivo, to će biti jako teško za dostići u neko skorije vrijeme. 

Danas se vraćamo u davne 80 godine, to jeste tačnije u 1982 godinu gdje ćemo se podsjetiti na tadašnju mis Jugoslavije Anu Soso. Osim što je bila manekenka, ova mlada Splićanka se bavila i muzikom, snimala je TV reklame, a imala je i par uloga u domaćim folmovima i TV serijama. Međutim, koliko god da je imala sreće u šou biznisu, toliko je bila nesrećna u samoj ljubavi, gdje joj ruže nisu nikako cvjetale. 

Ona je na našim prostorima postala poznata po TV reklami za jedan sok, gdje polugola trći plažama na Jadranskom moru, a nakon toga je otišla u inostranstvo gdje je nastavila svoju jako uspješnu karijeru. Ana Soso se dva puta udavala, i oba puta se razvela, i nakon toga je odlučila da podvuče crtu, jer je shvatila da je jako komplikovana osoba i da joj je jako teško pronaći srodnu dušu. 

Prvi muž joj je bio ugostitelj, a varao ju je sa Doris Dragović, a preminuo je prije par godina u Splitu. Igor Franceski je bio ribar, njen drugi muž, a njega je uhvatila da ju vara sa muškarcem. Vaša mišljenja?