Dejan i Dalila Dragojević su trenutačno napoznatiji bračni par na našoj estradi. U trenutku kada su se uselili u Belu Kuću Dejan i Dalila su važili za jedan od najskladnijih bračnih parova ili su kako bi mnogi zadrugari prokomentarisali – glumili idilu radi popularnosti. Međutim i pored sve te priče brak između ovo dvoje ljudi se prekinuo pre par meseci , te su se Dalila i Dejan upravo u rialitiju i pred kamerama razveli.

Napominjemo , za one koji ne znaju , a verujemo da ih je malo , Dalila je Deana ostavila zbog Filipa Cara , također aktuelnog učesnika rialitija. Svađta se izdogađalo između njih dvoje , komentarisalo se da sve rade zbog pobede , te da će se u jednom trenutku i pomiriti. Da bi stvar bila gora i pomirili su se , ali to nije dugo potrajalo , pa je Dalila odlučila ponovo da se vrati svom ” dečku”.

Od nedavno javnost komentariše i sve više veruje u činjenicu da je ovo sve između njih bio samo dogovor. Naime , sumnja je počela kada je Marko Đedović u pretresu kod Darka izneo ” dokaze”. Marko tvrdi da je Dejan Dalili napisao dve poruke , na jednoj je nacrtana kuća , a na drugoj je pisalo volim te . Miki je na to sve dodao da će oni na kraju napraviti i tu famoznu ogradu u Šepaku o kojoj je se pričalo , te da su njih dvoje mnogo kvarni.Ističemo u duksu koji je Dean dobio od Mikija je pronađena ceduljica.  Šta će se dalje dešavati ostaje nam da vidimo , a do kraja rialitija je ostalo manje od tri meseca.