Kada pogledate stare slike poznatih ličnosti, najčešće biva da ih ne možete prepoznati. S obzirom da živimo u vijeku kada su photoshop, filteri i estetske operacije dostigle svoj vrhunac, to nam dodatno otežava da ih prepoznamo.

Rijetko koja poznata ličnost nije promijenila bar nešto na sebi, čast izuzecima. Svaka pjevačica na estradi, od mlađih do starijih, su bar po jednu stvar promijenile. Često poznate ličnosti, ili njihova djeca i unuci koji su također poznati zahvaljujući njima, objavljuju fotografije svojih roditelja ili baka i djedova kako su izgledali prije te se mnogi naprosto iznenade.

Mi smo Vam danas pripremili jednu staru fotografiju na kojoj se nalaze dvije naše poznate osobe. Riječ je o Svetlani Ceci Ražnatović i Lidiji Ocoljić koje se od kako znaju za sebe druže i međusobno su jedna drugoj najveća podrška. Zajdno su od malih nogu, pa nije ni čudo što je ova slika baš iz njihove mladosti. Ova fotografija nije još nikako viđena na društvenim mrežama do skoro.

Rijetko kada možemo vidjeti Lidiju u javnosti, ona to naprosto izbjegava i nije kao svoja sestra Ceca da se mora nalaziti u javnosti i da joj je na osnovu javnosti zagarantovan posao. Danas je Lidija jedna atraktivna plavuša koja je prije bila crna, kao što se može vidjeti na fotografiji ispod. Njih dvije su na ovoj slici kao sestre blizankinje, imaju iste crte lica, istu boju kose, obje imaju tamne oči i obučene su u skroz retro fazonu. Ceca je jednom prilikom otkrila da je, pored djece, Lidija njen najveći poklon u životu.