Najpoznatija folk pjevačica na našim prostorima je sigurno Svetlana Ceca Ražnatović je započela svoju turneju nakon što se vratila sa Kipra.

Ona je sinoć nastupala u Ljuboviji gdje je odražala koncert za čak 20 hiljada ljudi, a sve je oduševila kada je nastavila da pjeva dok je padala kiša što je ispraćeno velikim aplauzom i emocijama.

Ceca se prije par dana vratila sa Kipra gdje je uživala sa svojom sestrom Lidijom, unukom Željkom i prijom Danijelom Rodić. Ona je ovog puta govorila o svom unuku i tako je istakla koliko je on sretno dijete.

– On je isti otac, ali je nekako svoj. Ima dosta toga i na mene, zbog toga što je i Veljko isti ja, iako ne želi to da prizna. On želi da je više na svog oca, ali ima dosta toga i na njega, naravno. Željko je bio sa mnom poslednjih 15 dana na Kipru, i sa svojom bakom Danijelom i Lidijom, one su mu babe, a ja sam mu drugarica (smijeh). Naučila sam ga da me zove Ceca, a družili smo se sjajno. On je dijete koje plijeni pozitivnom energijom. Gdje god da odemo ljudi njega primećuju zato što se smije, priča, prilazi ljudima, stupa u komunikaciju. Kad je dijete maženo i paženo vidi se da je on sretno dijete. Bogu hvala, i svako dijete treba da bude tako sretno – rekla je Ceca u “Premijeri – Vikend Specijal”.