Poznata imena na estradi , Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović , ne idu nikako zajedno. Svi znaju da su ove dvije poznate ličnosti , već dugo godina na ratnoj nozi , odnosno čest su gost na sudu. Za njih se može reći da su najveće suparnice , kao i neprijatelji.

 

Naime , danas se vrlo malo priča o tome , da su njih dvije nekada bile dobre prijateljice , pa su se tako zajedno sa Arkanom , znale pojavljivati u emisijama , i to kod pokojnog Minimaksa , i tada su za jedna drugu imale samo riječi hvale.

Sada se to promijenilo. Jelena je javno prozvala Arkana za sve njegove zločine koje je počinio , kao i Cecu za njene probleme sa zakonom 2000-te godine. Kao što smo već spomenuli , nekadašnji odnosi između njih su bili dobri , pa im se u jednom od gostovanja u emisiji , pridružio i Cecin sin Veljko , koji je tada bio mali dječak. U jednom dijelu snimka se vidi kako Veljko pleše sa Jelenom , dok ona pjeva svoju pjesmu. Naime , Ceca i Jelena su danas ponovo imale ročište , na koje se Jelena ponovo nije pojavila. Ceca je ispred Palate pravde izgovorila kako joj se ovo sve zgadilo , ona se pojavi svaki put a Jelena skoro nikada .