Od svih poznatih pjevača i pjevačica sa narodnjačke estrade Balkana, Svetlana Ražnatović poznatija kao Ceca je sigurno svima prva koja padne na pamet kada su domaće poznate ličnosti tema nekog razgovora. Ova žena je dugo već na vrhuncu i jedna je od najbogatijih – zarađuje dosta novca kao pjevačica, Instagram ličnost pa i žiri u emisiji “Zvezde Granda”.

Ceca je davno bila u braku sa zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom i s njim je imala i djecu i bila je njegov poslovni partner dugi niz godina, a nakon njegove smrti se zaklela da se nikad neće ponovno udavati jer smatra da papir razara svu moguću sreću. Također je dodala da je imala sve ono najbolje iz braka s Arkanom pa sad nakon što je ostala udovica želi samo da nastavi da se zabavlja s muškarcima, te je dugi niz mjeseci u vezi sa biznismenom Bogdanom Srejovićem i o njima se već jako dugo piše u medijima i na društvenim mrežama.

Iako svi vjeruju Ceci na riječ da se ne misli udavati, nedavno je postavila na svom Instagram storyju sliku sa luksuznim prstenom za koji se da pretpostaviti da je kupljen od strane partnera Srejovića i da je možda u pitanju čak i zaruka.

Mnogi veliki fanovi Cece špekulišu da od udaje nema ništa i da je to vrlo vjerovatno samo skupocjen poklon a ne znak da su se vjerili, dok mnogi vjeruju u ono “nikad ne reci nikad” i samo čekaju kada će Ceca objaviti da po drugi put staje na ludi kamen.