Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je oduvijek važila za jednu od najljepših pjevačica na estradi. Svima je poznata informacija , da je Ceca nedavno postala baka , malenog Željka , a sudeći po fotografijama i snimkama koje objavljuje na društvenim mrežama , baka Ceca baš uživa u svojoj novoj ulozi.

 

Kako provodi sve više vremena sa svojim unukom , Ceca je postala malo nostalgična za onim vremenima kada je i ona bila trudna , i kada su se rađala njena djeca Veljko i Anastasija. Tako su se mediji prisjetili prošlih vremena , kada je Ceca bila u drugom stanju , i svima nam je jasno da je Ceca bila prelijepa trudnica.

Ceca ni u trudnoći nije nabacila višak kilograma , mada us je kako ona kaže tada mnogi zvali debela , iz zezanja. Tada je ona gostovala i kod poznatog voditelja Milovana Ilića Minimaksa , i tada je priznala da ne zna spol djeteta , ali je jednoj gledateljki na njeno pitanje kkao će se zvati dijete odgovorila: „Ako bude žensko Anastasija , a ako se rodi dječak , zvat će se Miloš.“ Na kraju se rodila Anastasija.