Jedna od najpoznatijih pjevačica u Srbiji , ali i na cijelom Balkanu je svakako Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je žena koja napravi lom gdje god da se pojavi i njene pjesme su nadaleko poznate, i slušaće se još jako puno godina koje su pred nama. Za nju sigurno nikada neće biti krize , i može da ima nastupe kada god to poželi.

Koliko god se žalile njene kolege u posljednjih godinu dana kako su potrošili skoro sve pare, ona je jedina koja nikada nije ništa progovorila, vezano za cijelu krizu koja nas okružuje u posljednjim mjesecima kako je korona virus zakovala cijelu planetu. Vjerujemo da se svi sjećate njene velike svadbe iz prošle godine, kada je za samo jednu noć u Rimu inkasirala skoro 100.000 eura. 

Zato, ona sebi može da priušti šta god da poželi. Vjerujemo da svi znate, kada Ceca želi da se opusti i da ode iz Srbije, ona uvijek ide na Kipar, gdje je kupila veliku vilu i to na kredit, vjerovali ili ne. Njen prijatelj Fotos sa Kipra joj je pokazao ovu vilu, i ona je odmah rekla da mora biti njena. U njenom sklopu je izgradila i malu kapelicu da se može pomoliti kada se tamo nalazi. 

Inače kuća se nalazi na samoj obali mora, a tamo redovno ljetuje sa porodicom, a zadnji puta je na ovo egzotično putovanje vodila i svoga malog unuka Željka.