Popularna pjevačica  Svetlana Ceca Ražnatović je poznata po tome da ne voli da se javno govori o njenim ljubavnim vezama , te da isto tako ne voli da eksponira javno muškarce s kojima je u vezi , ali je uvijek zbog toga upravo ona u centru pažnje.

 

Piše se uveliko da je Ceca nedavno listi svojih bivših ljubavi dodala i jednog manekena , a u današnjem članku ćemo se podsjetiti koji su sve muškarci bili među njenim ljubavima , i koje su sve to muška srca koja je Ceca slomila.

 

Na početku svoje karijere je bila sa fudbalerom Vladanom Lukićem , ali ta veza nije dugo trajala ,jer su bili mladi. U Švicarskoj je Ceca započela strastvenu vezu sa Hajrudinom Hajrom Samardžićem  , koji je bio estradni i fudbalski menadžer. Bili su tri godine u vezi. Naokn te veze , Ceca je u magazinu Playbol ugledala Arkanovu sliku i odmah se zaljubila,. Kada su počeli vezu , Arkan je još uvijek bio u braku sa Natalijom. Vjenčali su se 1995 godine i živjeli zajedno do 2000.godine , kada je Arkan ubijen. Nakon Arkanove smrti u Cecinom životu je bio i Andrej Kujundžić , Vladimir Vuksanović ,  Vladimir Cvetković , Aleksandar Jovović , a jedno vrijeme se pričalo da je između Cece i Željka Joksimovića bilo nešto.