Svetlana Ceca Ražnatović popularna pjevaćica uvijek je svoj izgled stavljala na prvo mjesto , kada pogledamo njene fotografije na društvenim mrežama , ona izgleda kao prava mačka. Uvjek je dotjerana i našminkana, zovu je prava dama.

 

Važi za jednu od najljepših pjevačica na Balkanu , a svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.Od kako je njen muž Arkan ubijen , skoro pa nikako se ne pojavljuje u društvu muškaraca , iako je izjavila da je niko ne zanima i da Arkana  ne može niko da zamjeni. Na brak je rekla ne želi ni da pomisli a pogotovo sada kad su njena djeca već odrasle osobe. Ceca je rekla da se trenutno zamišlja u duhu bake i da jedva čeka da Veljko dobije sina kojeg ubrzo očekuju.

Iako uvijek objavljuje fotografije na kojima izgleda fenomenalno , Svetlana zna da iznenani ponekad sa fotografijom kako izgleda u svoje privatno vrijeme. Fotografija koju je objavila , iznenadila je sve pratioce , bez šminke pa je čak izgledala i neprepoznatljivo. Godine su ipak godine , naborano lice pa čak se bore primjećuju i na vratu.  U nastavku pogledajte fotografiju zanosne pjevačice.